WEDSTRIJD ZVK Futsal Lanaken - ZVC Klein Brabant  2-5 (1-0)

DATUM 22-12-2006

DOELPUNTEN

VERSLAG Voor de midweekse verplaatsing naar de grensstreek kon Rudi Proost niet rekenen op Daniel Martinez, Cherif en Ben Haddou. Volgende spelers maakten wel hun opwachting: Beaudoux, Nauwelaers, Martinez Francisco, Ben Kaddour, De pauw, Frederick, Peeters, Rezki, Speelman en Stroobants.

De thuisploeg die uitkomt in 3de nationale trad aan met: Petri Danny, Vanseer Joerie, Dreesen Roel, Vos Erwin, Porco Sandro, Maes David, Beckers Michel, Dassen Leroy en Steelen Bert.

De eerste helft van de bezoekers was ronduit zwak en het was dan ook niet meer dan verdiend dat de thuisploeg leidde bij de rust met 1-0 via een knap uitgespeelde aanval afgewerkt via Beckers. Het was wachten tot de 15de minuut voor het eerste schot tussen de palen van de bezoekers. In de slotfase behoedde doelman Nauwelaers ons van een grotere achterstand door ondermeer een tienmeter te stoppen.

Ruststand: 1-0

In de tweede helft begon Klein-Brabant druk te zetten en dat resulteerde reeds na 30 seconden in de 1-1 via Rezki. Vervolgens was er even beterschap maar toch kwam de thuisploeg weer op voorsprong via een afgeweken bal van Leroy Dassen. Dan was het moment van topscorer Stroobants aangekomen. In 5 minuten scoorde hij 3 maal. Doelman Nauwelaers was vervolgens onklopbaar en op een verre uitworp scoorde Rezki de 2-5.